dimarts, 29 de març de 2011

De marxa....

Haig de confessar que feia molt temps que no sortia i que el dissabte em vaig escandalitzar!!!
Vaig estar amb l'Anna una amiga de la infància que viu a Barcelona i que aquest cap de setmana va pujar per estar amb la seva família, i vam aprofitar.
Després de sopar, vam anar el bar de copes de de davant del cine. Estava abarrotat.
Ens vam col·locar a una barra petitona al mig del bar. El nostre costat es van asseure quatre nois. No els hi vaig dedicar molta atenció fins que un d'ell va cridar alguna cosa i curiosa em vaig girar. Vaig penedir-me tota la nit d'haver-me girat. Us ho puc assegurar!! Els quatre es van posar a riure en aconseguir el que volien, que una encantada com jo els mires. Van començar a parlar i a riure entre ells. Una actuació infantil que no em va agradar.
Vam intentar passar d'ells, però com més els evitavem més insistien en cridar l'atenció. Cansades d'aquell nois acriaturats, ens en vam anar cap a la discoteca.
Començava a entendre perquè feia tant temps que no sortia.
Dins la discoteca, les feromones ballaven a un ritme estrepitós apte per rebentar qualsevol timpà a la vista!! Envoltats per una capa espesa de suor adolescent...
No us ho imagineu que segur que no us agradara, a mi no em va agradar!! Érem les més grans d'allà i també les més tapades!!! Verge santa semblava més un after infantil de platja que res més.
I jo em pregunto: Que els seus pares no les veuen sortir de casa amb aquesta roba, o millor dit, que els seus pares no les veuen sortir de casa sense roba???
Bé deixant de banda tot això vam ballar una mica fins que es van acostar dos nois, per suposat més petits que nosaltres i ens van recarregar de fines grosseries que ells creien que eren sexis i eren de tot menys sexis us ho prometo!! Ooooo estupidesa masculina.....
No són més barroers perquè no s'entrenen!!!
Tot allò em va fer recordar a l'Ignasi i en el que el trobo a faltar...
Bé, millor no pensar gaire en l'Ignasi que de seguida m'enfonso. Cansada de ballar me'n vaig anar cap a la barra. A què no sabeu amb qui em vaig trobar?? Amb el noi del bar. Si si!! Em va mirar amb un aire fanfarró, va somriure i li va dir alguna cosa a l'orella al seu company que immediatament em va mirar i els dos van tornar a somriure.
Em vaig mirar per si ensenyava algun tros de carn o per si m'havia embrutat, però estava perfecta, la meva roba estava intacta, no ensenyava res....
Em vaig girar fastiguejada. Quan ens vam trobar amb l'Anna li vaig comentar el que m'havia passat uns minuts avanç i aquell instant aquell noi i els seus amics es van col·locar just davant nostre.
Cansades d'aquella actitud pueril, vam decidir marxar. Llavors, aquell noi se'm va acostar i em va dir:
-Ja marxes!?!
-Doncs si! T'importa??
Va riure amb ironia.
-Vols que et porti?
-Ni boja!
Va tornar a insistir. Em va agafar per la cintura, em va acostar a ell i xiuxiuejant em va dir:
-Doncs un petó, només un petó de bona nit, no??
Vaig obir els ulls i sense deixar-me remei, li vaig contestar.
-Va surt't del meu davant, inútil.
Va riure amb veu alta, es va girar cap un amic i li va dir.
-Aquesta es tota meva, la tinc al sac.
!!!!!EEEEEE???
Em vaig girar ràpidament i li vaig tirar a la cara el vodka amb cola que em quedava amb glaçons de regal i li vaig proporcionar una bona trepitjada al peu!!!
En aquell instant, vam aprofitar per marxar de pressa!!!!
No ho entenc.... Perquè es comporten d'aquesta manera... en fi suposo que són homes en el fons....
Blocdiari de la Macbet
29 de Març del 2011
10.39 del matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada